Ancak tuhaf bir şey var. pH seviyesini hiç ölçmediğimde ve sadece bu beyaz kristalleri dondurucudaki ölçüm şişeme koyduğumda, iki kat saf beyaz kristal elde ediyorum. Bugün, neredeyse aynı miktarda reaktif yaptım ve aynı şekilde, AMA pH seviyesini 7'ye titre ettim, kristallerin sadece yarısını elde ettim. Sanırım bu işte bir iş var. Şimdi akşam o 20 ml'lik kristalleri dondurucuya koydum ve turuncu oldular! Yarısı sadece yağ gibi görünüyor, ama az önce kontrol ettim, turuncu çözelti ile yaklaşık 10 dakika içinde ortaya çıkan üst tabaka beyaz kristaller arasında bir tür reaksiyon var. Aldolü asitle yaptığınızda ve bazik kristaller elde ettiğinizde ve pH seviyesini hiç titre etmediğinizde, iki veya üç kat Metilfenilbutenon elde ettiğiniz sonucuna vardım ve dondurucuda bir gece kaldığında, üst katmandaki yağı boşaltıyorsunuz ve hepsi bu. Bu yüzden, şu andan itibaren pH seviyesi titrasyonunu önermiyorum.
Not: Özür dilerim, bugün biraz Methcathinone yaptım ve çok yorgunum, bu yüzden net olmayan metin için özür dilerim.
Şimdi uyuyacağım.