Hiç duymadığım için size teorinin ne olduğunu sordum. Çamaşır suyunun şekerleri ya da başka bir katkı maddesini ortaya çıkarması gerekip gerekmediğini sordum. Bu nedenle internette bu konuda bilgi aramaya çalıştım ve bu "çamaşır suyu testi" hakkında çelişkili bilgiler buldum. Lütfen okurken beyninizi kullanın, anlamanız daha kolay olabilir. Ürünü sattığımı ve uzun süredir freebase hazırladığımı yazdıysam, şekerlerin "parlaklık" vermesi gerektiğine inanmadığımı veya bu konuda kokainin yakınında bir yerde bulunmamam gerektiğini çıkarabileceğinizi düşünüyorum.
Yine de beni eğittiğiniz için teşekkür ederim. Son zamanlarda daha büyük miktarda ürünle uğraşmaya başladım, bu yüzden büyük olasılıkla içinde prokain bulsaydım veya biri bana sattığı ürüne kokain kattığı için itibarım zedelenseydi, sanırım o kişiyi vururdum.
Yıllar önce kokain o kadar saf ve ucuzdu ki, benden onu serbest bırakmamı isteyen hiç kimse "kesiklerle" ilgili herhangi bir sorun yaşamadı, evet üzerine basılmış olabilir, ama bu bebek müshilleri ve benzeri şeylerdi. Ben de, satın almam istendiğinde, hiçbir zaman bir sorun yaşamadım ve serbest bıraktığım insanlardan satın almıyordum, bu yüzden kokaine başladığımda, tüm bu saçmalıkları öğrenmek beni gerçekten rahatsız etti. Bu forumdaki çoğu sentezi zaten tamamladım, belki niş olanlar hariç, tamam. Kendi kilogramınızı yapmanın kâr marjı harika, değil mi? Kokainin kar marjı daha da iyi, bu nedenle saf olarak satarak harika bir iş yapabileceğiniz açıkken, kelimenin tam anlamıyla kilogram getirip ürüne rastgele bok atmaya başlayacak, yakalanma riskini alacak, itibarlarını (ve gerçekten daha yüksek seviyelerde hayatlarını) ekstra bir yüzde için riske atacak insanları anlamıyorum. Çoğunun kimya hakkında hiçbir fikri yok ve bu ürünlerin ölümcül dozajlarına hiç bakmadılar bile, kelimenin tam anlamıyla birini öldürebileceklerini düşünmediler. Bütün bunlar bana çok saçma geliyor. Belki de ben o kadar aptalım ki göremediğim bir şeyler var.
Lütfen yapabileceğiniz diğer sokak testlerini listeleyin, bunları duymak isterim ve gördüğünüz gibi bu forumda kokain hakkında genel bir bilgi eksikliği var, ben de öyle hissediyorum. Bilginiz varsa, lütfen borik asit, lidokain, bezokain kullanımı hakkında yorum yapın, bunların hepsi yaygın olarak kullanılan şekerler dışında kolayca bulunabilen maddelerdir (herkes bunu ecstasydata'da görebilir, bu yüzden hiçbir şeyi ifşa etmiyorum), bana göre kullanımları sadece görünüşten 2 dakika içinde fark edebileceğime inanıyorum, siz ne düşünüyorsunuz? Testleriniz neler? Bir diyalog başlatalım.