Sinteza etilamfetamina!

BlueDex

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Vzemite čisti toluen in sintetizirajte benzilklorid z dodajanjem TCCA (trikloroizocianurne kisline) in postavitvijo na sončno svetlobo ter uporabo litijevega bromida kot katalizatorja. Pridobivanje benzilklorida lahko traja od nekaj ur do nekaj dni. Zaradi litijevega bromida je postopek hitrejši, zato bi lahko trajal nekaj ur namesto nekaj dni. Benzil klorid lahko dobite tudi iz benzil alkohola. Iz benzilklorida naredite benzil magnezijev klorid in reagirajte z acetonitrilom v dietil etru (ali bolje v dibutil etru za večji izkoristek) in klorovodikovo kislino, da dobite fenil-2-propanon. Sintetizirajte propanamid iz propanove kisline in sečnine. Nato uporabite Hofmannovo preureditev z reakcijo propanamida in NaOCl (klorovega belila), da dobite etilamin. Reagirati fenil-2-propanon z etilaminom z uporabo nestrupene raztopine aluminijevega galinstan amalgama v etanolu, da dobite etilamfetamin. Amalgam Al/GaInSn (aluminijev galinstan) naredite tako, da naredite majhne kroglice iz aluminijaste folije in odtehtate 90-95 % aluminija ter dodate 5-10 % galinstana in ga segrejete z gorilnikom v lončku za nakit ter ga mešate z mešalno palico. Sivo usedlino odlijemo in zberemo galinstan, preostanek pa filtriramo skozi Buchnerjev lijak in posušimo z magnezijevim sulfatom. Nato ponovno filtrirajte. Skozenj prekuhajte vodikov klorid, da dobite etilamfetamin HCl.
(deluje s propanovo kislino, da dobimo propanamid.)

the money

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
36
Did you synthesize it?

BlueDex

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Phenyl-2-Propanone Ethylimine reductive amination using non-toxic Aluminum Palladium Galinstan amalgam (100g Aluminum + 0.050g Palladium + 100g Galinstan) and a little Formic Acid (or Ammonium Formate) and a little Iron Powder or Aluminum Galinstan amalgam (100g Aluminum + 100g Galinstan) plus 500mg Palladium on Carbon and a little Formic Acid (or Ammonium Formate) and a little Iron Powder. Temperature 30°C and reaction time 24 hours. Ethylamphetamine synthesis.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
85
Yeah i was thinking about doing something similar - was thinking bout switching up the amine source to ethylamine in the reductive amination at least but didn’t end up going forward for whatever reason (probably ADHD lol)