Dar există un lucru ciudat. Atunci când nu măsor deloc nivelul pH-ului și doar pun cristalele albe în balonul meu de măsurare în congelator, obțin o cantitate dublă de cristale albe pure. Astăzi, am făcut aproape aceeași cantitate de reactivi și în același mod, DAR am titrat pH-ul la 7, am obținut doar jumătate din cristale. Cred că este ceva în neregulă cu acest lucru. Acum, seara, tocmai am pus cele 20 de ml de cristale în congelator și sunt portocalii! Jumătate din ele par să fie doar ulei, dar tocmai am verificat că există un fel de reacție între soluția portocalie și stratul superior de cristale albe care au apărut în aproximativ 10 minute. Am ajuns la concluzia că atunci când faci aldolul cu acid și obții cristale bazice și nu titrezi deloc nivelul pH-ului, obții o cantitate dublă sau triplă de metilfenilbutenonă, iar atunci când este peste noapte în congelator, arunci uleiul în stratul superior și asta este. Deci, de acum înainte, nu recomand titrarea la nivelul pH-ului.
P.S Îmi pare rău, am făcut niște Methcathinone astăzi și sunt atât de obosit, așa că îmi pare rău pentru textul neclar.
Mă duc la culcare acum.