Doar mă întrebam: noile tehnologii vs cartelurile din America de Sud

delkibrother

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Aceasta este doar mirarea mea generală cu privire la acest subiect.
Am urmărit multe filme și documentare pe youtube despre carteluri și, în general, despre ceea ce se întâmplă acolo. Acestea sunt atât de bogate și ar putea fi capabile să transporte tot felul de lucruri (arme/droguri) prin frontieră.

De exemplu:
luați o dronă (UAV), pregătiți-o pentru o rază de acțiune mai mare, instalați echipamente suplimentare și pur și simplu zburați cu ea foarte aproape de sol - ridicând mai sus doar unde este gardul. chiar dacă granița SUA va vedea că ceva zboară, timpul necesar pentru a lua măsuri este prea lung. Același lucru este valabil și pentru bărcile subacvatice: submarine mici cu o mulțime de baterii + GPS + traiectorie hardcoded cu destinația....

Deci cam unde este problema?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
Solutions
4
Reaction score
1,557
Deals
1
Chiar dacă nu pot ajunge acolo pentru a opri o dronă, ei văd unde s-a dus aceasta. Submarinele nu sunt suficient de rapide pentru a depăși bărcile. Aceste lucruri sunt costisitoare, catârii umani sunt ieftini. Să pierzi o dronă sau un submarin de un milion de dolari și un milion de dolari în droguri este greu chiar și pentru cei bogați. Mai bine să pierzi 5 catâri care transportă câte 2 kg fiecare și 10 care trec

delkibrother

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
? 1 milion de dolari pentru un UAV? Nu, mă refer la drone obișnuite - obișnuite de înaltă calitate, ceva pentru 10k-20k$ maxim; și da: pot urmări unde s-a dus, dar nu pot urmări unde a aruncat încărcătura :D Deci, dacă aruncați încărcătura în poziția X și apoi zburați mai departe cu încă 1 milă, mult noroc cu găsirea ei. Ridicarea pachetului aruncat se poate face a doua zi/săptămână etc.
Și submarinele astea: de asemenea, mă refer la submarine mici, ca o barcă de rahat cu o încărcătură de maxim 30-50 kg, fără oameni.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
Solutions
4
Reaction score
1,557
Deals
1
Patrula de frontieră nu este șeriful județului. Ei dispun de resurse importante. Dovada este în budincă. Credeți că sunteți mai deștepți decât grupurile care conduc cartelurile? Oamenii cu toată experiența? Nenorocitele alea de carteluri, sunt leneșe 🤷

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
687
Deals
65
Imaginați-vă cantitatea de UAV-uri de care ar avea nevoie pentru a transporta zilnic întregul volum pe care îl exportă :D Împreună cu numeroșii operatori UAV..