Nesen man izdevās iegūt vairāk nekā dzirdēto 4MMC hidrohlorīda iznākumu brīdī, kad to biju vismazāk gaidījis. Pirms es to publiskoju visiem, es uzskatu, ka ir nepieciešami vairāk nekā tikai 5 sērijas (no 5 sērijām 2 pēc kārtas bija ar augstu iznākumu, tad 2, par kurām es domāju, ka tās uzlabos, bet neuzlaboja, un vēl viena ir trīskārša, kas nepieciešama, lai es to varētu apgalvot). Tomēr man pietrūka sīkumi, un es ar nepacietību gaidu, lai pilnībā dokumentētu to ar attēliem un visu, kas. Un, lai mani nesodītu par "vērtīgās" informācijas noklusēšanu, varu apmainīties ar dažām pretēji domājošām sagatavošanas detaļām:
-maisīšana ir ļoti svarīga (lai DCM un ūdens slāņi būtu visciešākajā kontaktā bez fāžu pārneses katalizatora).
-salīdzinoši ilgs reakcijas laiks (apmēram 6 līdz 8 h, es izmantoju pārtraukumu, vienkārši pārtraucot maisīšanu, pieņemot, ka, ja slāņi ir atdalījušies, reakcija ir gandrīz apstājusies).
-nepievienoja karstumu (mana trešā un ceturtā darbība bija vidēji un zemāki iznākumi, kad tika piemērota maiga karsēšana).
-maisījuma un reaģentu atdzesēšana (skābes pakāpes laikā atdzesēti šķidrumi deva vislabāko iznākumu).
-ātri filtrēt (tūlīt pēc cieto daļiņu nogulsnēšanās, neļaut tām palikt, jo daļa produkta nonāks šķīdumā).
Ceru, ka tas palīdzēs, un es apsolu atgriezties ar sīkāku informāciju un kāpēc ne, apstiprinājumu no cita aktīva dalībnieka.