Syntéza amfetaminu z P2NP pomocí Al/Hg (video)

SD850IS

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
Zdá se, že nemohu najít bezvodý aceton... Kdykoli jsem v minulosti použil aceton pro syntézu, byl to aceton z
železářství, značka se jmenuje klean strip. Jaký je v tom rozdíl a lze aceton z železářství použít v

Syntéza amfetaminu???

m03

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Jen se ptám ze zvědavosti... kdybychom nemohli získat 2litrovou baňku s plochým dnem, která je vidět v prvním videu, a nahradili ji něčím, jako je galon na mléko, způsobilo by teplo její roztavení a v podstatě kontaminaci syntézy?
Také v tomtéž prvním videu použijeme na roztok všech 50 g hydroxidu sodného?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,507
Deals
1
Můžete provést pokus: do láhve tohoto druhu nalijte 60-70 stupňů horkou vodu a nechte ji 10-15 minut stát. Vezměte v úvahu, že k této láhvi nelze připojit zpětný chladič.
ano

m03

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Způsobí použití bez refluxu v rámci syntézy nějaké problémy?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,507
Deals
1
Rozpouštědlo se částečně nebo zcela odpaří.

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
215
Deals
3
Nesouhlasím s vámi, můžete poměrně přesně určit, zda je osoba legitimní, nebo ne koupit položením několika otázek.

A ne, důvodem pro SMART lidi je neposkytovat své kontakty veřejně, vše, co je veřejné, je rázem na seznamu sledovaných osob orgány činnými v trestním řízení. Čím méně lidí ví o některých dodavatelích, tím lépe pro lidi, kteří to myslí vážně a pracují ve velkém.

S G. Pattonem bych do jisté míry nesouhlasil, ano, BBlistings nabízejí legitimní zdroje, ale jsou neregulované, pokud jde o ceny. S některými jsem mluvil a jejich argumenty jsou směšné.

Ceny by měly být regulovány na fóru odpovídajícím vnějšímu trhu a měly by být regulovány i nadále a ne používat americký systém "volného trhu" hodnot.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,507
Deals
1
To znamená tržní hospodářství. Nikdo nebude prodávat se ztrátou. Pokud budeme regulovat ceny, nikdo s námi nebude pracovat. Můžeme jen regulovat plnění obchodů jako eskontní služby.

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
215
Deals
3
G.Patton: "Je třeba, abyste si uvědomili, že se jedná o chemii, která se vyznačuje vysokou úrovní znalostí a dovedností,

V tomto příspěvku bych s vámi také nesouhlasil.

Lidé zde budou pracovat, pokud bude existovat trh, a poptávka, jak vidíme, je na fóru vysoká.

Regulace trhu má neznamená ztrátu pro prodejce, takto ekonomika nefunguje. Pokud máte regulovaný trh, znamená to, že o práci na fóru bude mít zájem více zájemců a členové se budou cítit bezpečněji.

Udělejme si například příklad:

Jeden z vás, aktuálních prodejců zde na BB-listu, prodává P2nP / 1KG za 200$, cílová cena v Evropě je 100$. Což znamená, že prodejce má minimálně 100% zisk, jak je to ztráta, pokud by byl trh regulován na 100$/KG? Samozřejmě, že budou mít zisk, ne 100%, ale možná 20%.

Je to obchod a podle toho by se s ním mělo zacházet, věřím, že fórum bude mít z dlouhodobého hlediska větší ztráty kvůli neregulovanému trhu, protože jak vidíte, většina členů skutečně hledá zdroje mimo fórum, protože lidé vědí, že mimo fórum je trh mnohem levnější a kvalita je stejná.

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
11
Jste velmi zvláštní člověk.
Pokud se lidé ptají na nějaký výrobek, tvrdíte, že ho vždy najdete a vše pod běžnou cenou .
Ale nikdy neodpovíte přímo . Pouze pravdivě, a to velmi záludným způsobem.
Nevěřím vám, že jste upřímný.

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
215
Deals
3
Nepochopil jsem, o co vám jde.

Pokud chcete o tomto tématu dále diskutovat, pošlete mi prosím PM.

andre010

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Dobrý den, můžete mi prosím pomoci ?

Je možné vzít lithiumaluminiumhydrid v THF (LiAlH4) místo Al/Hg pomocí vaší metody uvedené ve videu ?

Mohu okopírovat váš způsob syntézy s použitím LiAlH4 v THF ?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Ne, pane. LiAH je určen pouze pro laboratorní použití, je VELMI pyroforický. přečtěte si, prosím, bezpečnostní list toho, s čím chcete pracovat!!! Také máte někde v této sekci postup pro redukci LiAH, pokud budete hledat a uvidíte, skutečně si všimnete, že se velmi liší.

NaBH4 je dobrá náhrada, podívejte se do vlákna.

andre010

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1

auch mit LiAH-Reduzierung
takže s NaBH4 místo Lialh4 v THF bych mohl kopírovat postup z vašeho videa ?

Benz88

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
5
Ahoj lidi, tuto syntézu jsem několikrát úspěšně dokončil s velmi dobrými výsledky. Bohužel mi vadí zápach izopropanolu. Co s ethylacetátem? Je možné nahradit iso ethylacetátem? Předem děkuji, milá komunito.

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
157
ano, tato syntéza funguje dokonale s ethylacetátem, jen použijte méně kyseliny octové než s isopropanolem, jinak bude vše v pořádku.

andre010

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Znáte postup syntézy amfetaminu z redukce pomocí LiAlH4 v THF, který by se dal rychle a stručně popsat ?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5

Tady máte, prosím, nespalte si dům.
Shulgin to také několikrát popisuje v Pikhalu.

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Ne tak docela, hledejte postup NaBH4 v tomto subfóru. první je zdarma druhý si najděte sami. :p

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32

Mohli byste sdílet tohoto dodavatele nebo mi ho poslat do soukromé zprávy?

Jack

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
19
Cam mi někdo velmi podrobně popsat přesný okamžik, kdy mám při přípravě hliníkového amalgámu odlít roztok rtuti z hliníku? Není mi jasné, zda musí být těžká šedá hustá sraženina, nebo ne.