Benim hızım yanıyor...

bordello

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Merhaba, biraz yardıma ihtiyacım var.
Biyo Etanol ile yağdan bir parti hız yaptım, PH 6,9'a düşürdüm ve 10 saat boyunca doğrudan dondurucuya koydum. Bir şeyi test etmek istedim ve bir tabağa bir şey aldım. Daha hızlı kurutmak istedim, bu yüzden bir ışık yaktım ve delik plakayı aydınlattı haha benim hatam neydi. Etanolü daha fazla buharlaştırmak için birkaç saat taze telde bırakmalı mıyım?

blockchain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Evet 😂 kuruyana kadar

OTC_HomeChemist

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
10
Her şeyden önce Etanol iyi bir seçim değildir çünkü oldukça düşük buhar basıncı nedeniyle kurutma işlemi oldukça yavaş olacaktır. Normal ticari denatürize Biyo Etanol ayrıca yaklaşık %3-4 oranında su ve bazı denatürize edici maddeler (Etanolü içmeye uygun hale getirmemek için) içerecektir ve bu genellikle %1 metil etil keton / 2-butanon ve bazen gerçekten çok az miktarda bitrex olacaktır.

Su gerçekten bir sorun değildir ancak kurutma işlemini en azından tamamen kuruyana kadar geciktirecektir. MEK potansiyel olarak Amfetamin bazı ile reaksiyona girebilir (imin oluşumu), ancak su da mevcut olduğu için zaten hidrolize olacaktır, bu yüzden burada sorun yok ...

Ancak bitrex buharlaşmayacaktır ve nihai üründe kalan küçük miktarlar bile tadı değiştirecektir.

Bunun dışında kurutma işlemi, amfetamin sülfatta herhangi bir ayrışma olmadan 50 hatta 80 santigrat dereceye kadar ısıtılarak hızlandırılabilir. Ph değeri 6,9'a ayarlanırsa kuru son ürün güçlü bir yanma hissi yaratmamalıdır.

blockchain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Kurutmak için iyi bir yol fırın/ısı plakasıdır. Sadece sıcaklık ölçer kullanın, böylece aşırı ısıtmazsınız. Etanol kaynama sıcaklığı 80C'dir, bu nedenle 60-80C çok hızlı kurutacaktır

bordello

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Bu durum hız kalitesini etkilemiyor mu?

blockchain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Amfetamin kaynama noktası 203C ve erime noktası 146C'dir, bu nedenle bunun altındaki herhangi bir şey onu etkilemeyecektir. Etanol 80C'de kaynadığı için 60-80C mükemmeldir. Hızın kalitesini etkilemeyecektir ancak etanol dakikalar içinde yok olacaktır.

blockchain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Her maddenin 3 formu vardır. Katı, sıvı ve gaz. Gaza dönüştüğünde "kırılacaktır". temel fiziği (Kötü İngilizce için özür dilerim)