Lizergična kislina iz ergotamin tartrata

William D.

Expert
Reaction score
1,331
BY4x9RKlJy

1. V bučki s prostornino 5 litrov, opremljeni s povratnim hladilnikom in cevjo za dovod plina, raztopite 175 g KOH v 1750 ml vode. Če mešalna naprava ni potrebna, jo je treba odstraniti in odprto grlo zamašiti.
2. Mešanico segrejemo na 80 *C in dodamo 500 g ergotamin tartrata. Temperaturo pri 80 *C vzdržujte 2 uri.
3. Zmes prelijte v 5-litrsko polietilensko vedro (izdelano iz istega materiala kot plastika), napolnjeno s približno 6 litri ledu. Vedro dajte v hladilno mešanico, da se ohladi pod 10 *C.
4. Mešanico nevtralizirajte z dodajanjem hladne razredčene žveplove kisline do končne točke kongo rdeče (pH 4,2). Videti bo, da se obarjata lizergična kislina in kalijev sulfat.
5. Pustimo stati 2-3 ure, če je mogoče.
6. Filtrirano pogačo razbijemo in jo damo v 2-litrsko čašo.
7. Iz 150 ml tekočega amoniaka in 2,5 litra zelo hladnega suhega denaturiranega etanola naredite raztopino in jo dodajte reakcijski zmesi.
8. Mešajte 1 uro in filtrirajte. Filtrat obdržite, filtrirni pogači pa dodajte mešanico amonijaka in etanola, kot je opisano zgoraj.
9. Ta drugi ekstrakt filtriramo, pogačo pa speremo z 250 ml amoniakalne etanolne mešanice.
10. Filtrate združimo in izparevamo do popolne suhosti z močnim vakuumom in nežnim segrevanjem. Ne segrevajte pri previsoki temperaturi.
11. Izdelek postrgajte iz vakuumske posode in ga dajte v možnar.
12. Zmešajte 113 ml metanola z 38 ml vode in izdelek sperite. Kaša v malti se dobro zmelje in filtrira.
13. Filtrirano pogačo speremo in posušimo pri temperaturi 80-85 *C v visokem vakuumu, da dobimo približno 65-75 g kremasto belega do sivo belega prahu. To je monohidrat lizergične kisline.

Last edited by a moderator:

Muktika

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
3
Ali je za to primerna bučka z okroglim dnom z dvema vratoma, eno za termometer in eno za refluks, kajne?

ta je na primer velika 6000 ml
MeLHfFKUkz

Muktika

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
3
Ani0IPBpDW

reža 14 ujema, dolžina spodnjega dela je 16 cm, ali je tak termometer primeren za merjenje te bučke?

Muktika

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
3
ali je za to in nadaljnjo sintezo v LSD potrebna zaščitna maska?

mycelium

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
153
I would assume so. The ammonia and shit.Wouldnt want to breathe that.
Later on in the synthesis, you'll be using DCM and shit, again, you'll probably want to bee safe

Chemical Dream

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
2
Where do you get so much ergotamine

mycelium

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
153
Order it, on the dark web, or, culture the ergot and extract the ergotamine, and convert the other shit into ET, I'm not a chemist, but I assume this is correct(haven't read the book in a minute, it was Psychedelic Chemistry, by Michael Valentine Smith

Chemical Dream

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
2
OK thanks, I haven't seen any for sale here in the forum yet. Where do you get yours?

mycelium

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
153
Lol, I don't have any, I'm not a chemist. I just read ..
There are vendors in the reagent section who sell D-LAME for $250(usd) for 10g.
You turn the D-LAME into lysergic acid by hydrolysis, and use pybop and diethylmethylamine to couple diethylamine to the lysergic acid, recrystalized and acidify with d-tartaric acid.