Sinteza simplă brută fără solvent a Δ8-THC, întrebări

cvvvxa

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Bună ziua am dat peste acest lucru pe youtube și am vrut să împărtășesc și să întreb dacă cineva are vreo experiență în acest sens sau îmbunătățiri, deoarece intenționez să fac la scară largă. Engleza nu este prima mea limbă, așa că îmi cer scuze pentru greșeli
sursa :

Procedură:
CBD (25 g) se amestecă cu P-TSA (0,5 g) și se pune pe o plită încinsă la 120C, se amestecă și se încălzește timp de o oră. După aceea, amestecul conține 75% Delta 8 THC, 2,5% Delta 9 THC, 4% CBDA, 5% exo-THC, 10% iso-THC.

Întrebarea mea principală este dacă ar putea fi fumat după spălarea acidului cu apă și bază și dacă Δ9 ar putea fi produs poate încălzindu-l la 70C și menținându-l acolo mai mult timp. Am văzut deja metode de obținere a Δ9, dar cu solvenți și vreau să evit acest lucru, deoarece este dificil să scap de litri de toluen în comparație cu acest lucru. De asemenea, dacă ar fi posibil să elimin culoarea roșie.

William D.

Expert
Reaction score
1,332
Trebuie să utilizați solventul. Și alte condiții cu acest reactiv

mycelium

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
153
Există un întreg site dedicat extracției de canabis, care include și o prindere a CBD>D8 sau d9.
PTSA este o modalitate, cred că este necesar și un catalizator.
Nu am mai lucrat cu canna de câțiva ani și nu am mai făcut aceste reacții, dar există mai multe căi care utilizează diferite substanțe chimice, unele fac o mulțime de d8, altele fac o mulțime de d9, dar ZERO oameni, și aceștia sunt chimiști de iarbă, mulți dintre ei, au făcut d8 care nu are d9, iar cromotografia nu le va separa (ceea ce am citit a fost o mulțime de solvent pentru separare și costul este nebun.

Conversia d9 este la fel de puternică ca distilatul din iarbă, dar are o aromă diferită (nu că distilatul ar avea aromă, dar da)

mycelium

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
153
Mai mult, dacă nu aveți CBD fără solvent, atunci nu știu cu ce ați începe fără solvent, pentru că tot folosiți rahat otrăvitor și niciunul nu este organic, chiar dacă CBD-ul este, ceea ce mă îndoiesc (sunt un cultivator de canabis organic și disprețuiesc rahatul care nu este organic și încearcă să pară sănătos). Începeți cu EtOH brut, curățați-l, deparaxați-l, filtrați-l, recuperați solventul și eliminați CBD-ul, foarte simplu, deoarece cbda îl va elimina fără niciun efort, iar apoi veți începe cu un produs pur

cvvvxa

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
am făcut-o, nu este atât de complicat, dar temperatura și timpul au un impact mare, curățarea este destul de ușoară, deoarece ptsa se dizolvă bine în apă, și ce vrei să spui prin "PTSA este o modalitate, cred că este necesar și un catalizator." ptsa este catalizatorul. pentru d9 trebuie doar să faci la temperatura camerei în toluen, de asemenea nu este complicat, dar este dureros să evapori și să speli toluenul mai târziu, dar se poate face, nu m-am mai jucat cu asta de mult timp acum

mycelium

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
153
Oh, eu încă mai cred că ar trebui să fie distilat în calea scurtă, în scopul de a purifica

ThaiLabWiazard

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3
There is no way PTSA would give you a d9 (unless you are okay with 30% unconverted CBD). Tried it with temperatures -20-80.

mycelium

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
153
I believe pTSA in toluene does.

mycelium

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
153
Maybe not, I can't find it

ThaiLabWiazard

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Well, depends on what you define as the conversion really. But toluene (RT - drop it, zero chance on conversion whatsoever. Reflux - d8, low yield )
I havent yet encountered a "hot" method for selective d9. But defo not pTSA