Panică și senzație de seziură sub catinone substituite

Whatabeautifulife

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
7
În primul rând, nu abuzez de stimulente, va fi vorba despre 2 substanțe: a-PiHP și NEP, acestea sunt termenele mele și detaliile de dozare, toate acestea sunt într-un interval de aproximativ 3 luni

Nu am probleme grave de sănătate sau diagnosticat cu ceva grav, dar tatăl meu a murit de diabet

personal iau kratom cu sirop de tuse care conține DPH sau Chlopheniramine melate, știu că sună ciudat să iau kratom cu sirop de tuse, dar așa îl consumă țara mea, cu sirop de fructe normal îmi dă dureri de cap și greață

Prima dată a-PiHP 50 mg oral simt euforia

A doua oară a-PiHP 50 mg oral am simțit euforia și, apoi redozarea obține un pic de neplăcere, dar foarte ușoară a devenit mai rău de fiecare dată.

A treia oară NEP 50 oral și 30 mg rectal am simțit doar pentru prima dată și redozarea mi-a provocat mai multă neplăcere decât ultima dată

A patra oară, a cincea oară, a șasea oară, toate au fost cu două doze, dar după a treia oară nu am mai simțit deloc euforie, doar acestea
Simptome
anxietate
atacuri de panică
senzația că sunt pe cale să fac o criză
tremurături
palpitații ușoare ale inimii
greață ușoară
apăsare în piept (rar)
umărul drept Acy nu este dureros, este ca atunci când viața greutăți și este dureros și obosit
senzația de leșin și senzația că te învârți și că te prăbușești ca atunci când dai din cap din cauza somnului insuficient

Nu contează de câte ori încerc, indiferent de ROA, nu există euforie, sentimente fericite pentru mine, doar aceste simptome.

Știe cineva ceva despre asta?

Ar trebui să încerc amfetamine substituite, cum ar fi 3-MMA? Ar scăpa de probleme?

P.S. Sunt un profan nu un chimist sau ceva legat de știință la toate
P.S.2 toate nu au fost bunk și a venit de la furnizor foarte de încredere

Paracelsus

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
347
Salutări. Dozele indicate pot fi considerate ridicate, iar în cazul NEP, chiar grele. Având în vedere utilizarea Kratomului, este posibil să aveți o oarecare toleranță încrucișată, dar nu cred că aceasta atinge un asemenea grad pentru care să fie nevoie să luați astfel de doze. Având în vedere că ați menționat că nu abuzați de stimulente. Încercați să reduceți dozele și începeți, de exemplu, cu 10-15 mg.

m924

Don't buy from me
Resident
Reaction score
16
stimulentele dopaminergice sunt cunoscute pentru faptul că provoacă anxietate, iar pirrovaleronele (mdpv,a-pihp,apvp etc.) și mai mult. Sincer să fiu, v-aș recomanda să treceți la alte stimulente.