doza de ketamină

pappaclown

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Am o seringă de 500 mg de ketamină și vreau să o iau pentru a ști cum mă simt, ar trebui să iau 500 mg dintr-o dată sau ar trebui să iau mai mult mai puțin

deși nu am luat niciodată ketamină

Brain

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
350
Salut
  • Atunci când este administrată pe cale orală, dozele de ketamină variază de la 1,5 mg/kg la 4 mg/kg. Un astfel de mod de administrare ajută la evitarea iritației mucoasei nazale, a durerii. Este recomandabil să se utilizeze capsule (dacă ketamina este sub formă de pulbere). Durata de acțiune cu administrare orală este în medie de 1-2 ore, iar debutul acțiunii începe treptat după 10-40 de minute.
  • La administrarea intranazală, efectele se manifestă după 5-15 minute și au o durată totală de până la două ore (în medie 1-1,5 ore). Cu acest mod de administrare, este ușor de monitorizat și de controlat starea și frecvența de utilizare. Doza inițială (mică) de ketamină este de 0,2-0,8 mg/kg, doza medie este de 0,8-1,5 mg/kg. Dozele mai mari de 1,85 mg/kg sunt considerate ca fiind mari și cresc riscul de efecte secundare, halucinații, amnezie retrogradă și pierderea cunoștinței cu depresie respiratorie.
  • Atunci când sunt administrate parenteral (intravenos și intramuscular), dozele încep de la 0,05 mg/kg și oferă senzații subiective deosebite în timpul trip-ului cu ketamină. Cu toate acestea, în cazul creșterii dozei, există riscul de a obține anestezie generală la vârful acului, care se caracterizează prin amnezie retrogradă și incapacitatea de a-și aminti senzația de trip cu ketamină, motiv pentru care se recomandă o titrare temeinică sau o doză inițială scăzută.
vă recomand să citiți aceste informații Totul este explicat în detaliu - /index.php?threads/ketamine.339/
dacă aveți alte întrebări, trimiteți-mi un e-mail.