- Reaction score
- 2
Hei oameni buni, o întrebare....
De ceva timp cumpăr ulei BMK din Olanda, care este amestecat 1:1 cu izopropanol și apoi precipitat cu atenție cu acid sulfuric concentrat la sulfat de amfetamină.
Am testat acum uleiul BMK de la un alt furnizor și am încercat să îl convertesc în sulfat de amfetamină așa cum este descris mai sus. Acum, după sosirea uleiului, am observat că mi s-a vândut dietil(fenilacetil)malonat (CAS- 20320-59-6) ... M-am uitat deja pe firul dvs. despre cum să îl convertesc în bmk, din păcate nu am suficientă experiență și echipament pentru a-l converti.
Acum, la întrebarea mea: care număr CAS este cel potrivit pentru a obține amfetamina din ulei?
Îl știu conform următoarei instrucțiuni:
se amestecă 1 la 1 cu izopronal și se adaugă picătură cu picătură acid sulfuric (96%+) până la formarea sulfatului în soluție.
deci fără pași dificili și ușor de pus în aplicare pentru un începător.
Am găsit următorul număr CAS la benzil metil cetonă:
Identificatori
Alte denumiri
benzil metil cetonă; metil benzil cetonă; fenil-2-propanonă
Număr CAS
103-79-7
poate cineva să mă ajute... aș fi foarte recunoscător pentru asta!
Acesta este CAS-ul de care am nevoie pentru a face amfetamina ușor?
Îmi pare rău pentru engleza mea foarte proastă, sunt german
De ceva timp cumpăr ulei BMK din Olanda, care este amestecat 1:1 cu izopropanol și apoi precipitat cu atenție cu acid sulfuric concentrat la sulfat de amfetamină.
Am testat acum uleiul BMK de la un alt furnizor și am încercat să îl convertesc în sulfat de amfetamină așa cum este descris mai sus. Acum, după sosirea uleiului, am observat că mi s-a vândut dietil(fenilacetil)malonat (CAS- 20320-59-6) ... M-am uitat deja pe firul dvs. despre cum să îl convertesc în bmk, din păcate nu am suficientă experiență și echipament pentru a-l converti.
Acum, la întrebarea mea: care număr CAS este cel potrivit pentru a obține amfetamina din ulei?
Îl știu conform următoarei instrucțiuni:
se amestecă 1 la 1 cu izopronal și se adaugă picătură cu picătură acid sulfuric (96%+) până la formarea sulfatului în soluție.
deci fără pași dificili și ușor de pus în aplicare pentru un începător.
Am găsit următorul număr CAS la benzil metil cetonă:
Identificatori
Alte denumiri
benzil metil cetonă; metil benzil cetonă; fenil-2-propanonă
Număr CAS
103-79-7
poate cineva să mă ajute... aș fi foarte recunoscător pentru asta!
Acesta este CAS-ul de care am nevoie pentru a face amfetamina ușor?
Îmi pare rău pentru engleza mea foarte proastă, sunt german