Od czego się pali?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
Solutions
4
Reaction score
1,557
Deals
1
Chcę uciec od tych szklanych "baniek" zwanych również palnikami olejowymi, cebulami i widziałem je wcześniej jako nowość. Miejsce na ulicy je sprzedaje i mam kumpla, który je dmucha, ale przechodzę przez około 8 miesięcznie. To jest $48:usd. Co jest bardziej trwałe? Punkty bonusowe, jeśli mogę uzyskać ogromne zdzierstwo z niego 💪

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Solutions
1
Reaction score
159
QcRxPblrYX

Na koniec należy włożyć wełnę drucianą lub stalową płuczkę. Są one wykonane z grubego, litego szkła. Ecigs są również dobre, jeśli chcesz masywnych uderzeń.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
Solutions
4
Reaction score
1,557
Deals
1
Znam chillum, jeśli nie mogę znaleźć prostej rurki, palę z nich crack. Wydaje mi się, że wsypujesz tylko <100 mg na raz? Wydaje mi się, że pamiętam palenie mety z fajki do cracku i cracku z bańki do mety i oba smakowały jak gówno. Mam kilka tubek i trochę chorego. Spróbuję, kiedy rozbiję tę bańkę, czyli pewnie za 20 minut 😅

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Solutions
1
Reaction score
159
Czy mówiąc o bańce masz na myśli jedno z tych małych szklanych bong?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
Solutions
4
Reaction score
1,557
Deals
1
OzFepqGEN5
palnik olejowy. Ludzie tutaj nazywają je bańkami, ponieważ dmuchasz bańkę w szklaną rurkę, aby ją wytworzyć.

broken_sharded

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
Obejrzyj ten film, ten facet ma vape, z którego pali dmt, i dostaje tak dużo dymu za jednym uderzeniem, że jest to jedno uderzenie. Może to również działać dobrze w przypadku odłamków, prawdopodobnie działałoby lepiej niż gorąca szyna po naciśnięciu przycisku.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
Solutions
4
Reaction score
1,557
Deals
1
Kupiłem regulator PID / grzałkę i zestaw do gwoździ. Działa całkiem nieźle. Ustawiam na 575f, co wytwarza dużo dymu, ale nie spala go zbyt szybko

idlewild

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
42
Używam bubblera, który jest zbudowany bardziej solidnie, kup taki z grubszymi ściankami, a powinien wytrzymać dłużej

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
Solutions
4
Reaction score
1,557
Deals
1
Moja aktualizacja jest taka, że kupiłem zestaw do worków z bongiem. Jest to w zasadzie bong, ale rura wchodzi z boku. Sterownik PID za 100 USD podgrzewa go i działa niesamowicie. 150 USD. Palę też z niego zioło, po prostu używam innego kawałka miski

ZACARIASKLK123

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
Widziałem, że niektórzy palą fajkę wodną lub bong(?).

- Czy ktoś mógłby wyjaśnić, jaki jest tego powód?

- Czy woda pochłania część produktów ubocznych pirolizy?

idlewild

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
42
Dla mnie ten zestaw jest po prostu łatwiejszy w użyciu i nie psuje się tak często. Chłodzi opary przed uderzeniem i zakładam, że filtruje pewne zanieczyszczenia.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
Solutions
4
Reaction score
1,557
Deals
1
Prawdopodobnie pochłania niektóre produkty pirolizy i zdecydowanie pochłania niektóre produkty. Nie jestem do końca pewien mechaniki tego procesu, ale 100% osób, które korzystały z mojego dab rig'a twierdzi, że osiągnął on haj po jednym zaciągnięciu. Ogólnie rzecz biorąc, o wiele wyżej niż 1 uderzenie z bańki. Ci faceci są codziennymi użytkownikami (moja wtyczka i jego kumple).
Mniej więcej raz w tygodniu wlewam wodę do naczynia Pyrex, odparowuję ją do sucha, płuczę acetonem i rozpuszczam we wrzącym izo, przepuszczam przez filtr Bucknera i pozwalam jej skrystalizować, odzyskując całkiem czyste kryształy.

Lordoftheshard 2

Don't buy from me
Resident
Reaction score
44
A sterownik termostatu pid ustawiony między 500 a 600f, im czystszy produkt może przyjąć 600, który zwykle testuje przekładnię, tym wyższe ciepło może przyjąć, tym jest czystszy.

Anarchy Labz

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
88
Corn cob pipe, a layer of herb some dmt and another layer, smoke and blast off.

mycelium

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
154
I heard a story of someone who went to do a dab of DMT, his phone rang, someone else decided to help themselves to what they thought was meth
And it changed their life.

Also heard of another where someone stole and smoked DMT and ended up quitting meth, stopped selling drugs, went back to just weed