Looking for a vendor Metylofenidat

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
103
Witam wszystkich,

Szukam dostawcy czystych kryształów/proszku metylofenidatu.
Nie chcę pigułek/tabletek/kapsułek.

Nie szukam dużych ilości, tylko trzy lub cztery gramy.

Dzięki

kotkata

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
14
Czy znalazłeś źródło?

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
103
Zrobiłem to wieki temu, ale nie pamiętam gdzie, rozejrzę się. W pewnym sensie straciłem zainteresowanie metylofenidatem, ponieważ używałem go, aby pomóc komuś odstawić kokę, a okazało się, że mieszanka amfetaminy + mdma wykonała jeszcze lepszą robotę...

View previous replies…

kotkata

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
14
Dzięki za odpowiedź, cubesquare! Amfa + MDMA są świetne, ale uważam, że fenidaty są bardziej funkcjonalne, jeśli chodzi o koncentrację i złożone zadania.

Jeśli znasz dobrego sprzedawcę metylofenidatu, etylofenidatu lub izopropylofenidatu, daj mi znać. W miejscu, w którym mieszkam, nie można dostać metylofenidatu nawet na receptę - nie ma go w magazynie.

Ponadto, jeśli znasz sprzedawcę kwasu ritalinowego, wygląda na to, że ta społeczność może udzielić dobrych porad na temat jego konwersji.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
103
Cześć. Tak, to było w celu odstawienia koksu.
Jestem regularnym użytkownikiem małych dawek siarczanu amfetaminy.
Tylko rano, poniżej 30 mg. Mam pracę, która wymaga pełnej funkcji poznawczej i wysokiego poziomu koncentracji.
Dla mnie metylofenidat nic tu nie pomógł.
AS działa pięknie w moim przypadku.
Codziennie biorę też 1 mg melatoniny 45 minut wcześniej.
Siarczan amfetaminy racemicznej działa na mnie jak adderall, jak sądzę...

kotkata

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
14
Jestem na tej samej ścieżce z amfami, ale uważam, że fenidaty działają lepiej z moim skupieniem.

Właściwie nie próbowałem metylofenidatu, tylko etylofenidat i izopropylofenidat. Kiedy byłem dzieckiem, ADHD nie istniało jako choroba w moim kraju, więc nigdy nie zostałem zdiagnozowany.

Uważam, że zarówno amfa, jak i fenidaty pomagają mi radzić sobie z koncentracją, przy czym te drugie są bardziej skuteczne. Jeśli chodzi o zaopatrzenie, przyjrzę się kwasowi ritalinowemu.