Ciekawostka dla mieszkańców stanu Kalifornia w USA

sickofit

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
23
Ta sekcja forum jest zajebista!
W Kalifornii, jeśli zostaniesz złapany z fajką, która zawiera "pozostałości" metamfetaminy, zostaniesz oskarżony o posiadanie akcesoriów.
Jeśli masz errr-errr gdziekolwiek poza bańką, jest to posiadanie.

Historia:
Cóż, mój ziomek opuścił spot i nie chciał nosić torby z jakiegokolwiek powodu w kieszeni.
Więc wrzucił całą ósemkę do bańki, zanim zaczął jechać.
Nie pamiętam szczegółów, które doprowadziły do tego, że został wyrzucony.
Uniknął dodatkowego czasu i dodatkowej opłaty za posiadanie, ponieważ stopił ją w swojej fajce.

Był moim pierwszym dilerem, więc kiedy został zatrzymany, LOL, zauważyłem!
Facet był moim przyjacielem - tak samo jak Cartman w South Park był gównianym dupkiem, ale... był przyjacielem... miałem to gówno i byłem gotów znosić jego niewyparzoną gębę. Ujmę to w ten sposób. LOL.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
Solutions
4
Reaction score
1,558
Deals
1
Miałem takiego przyjaciela. Zmarł na atak serca w wieku 36 lat w pokoju hotelowym z igłą prawdopodobnie wystającą z ramienia. Niezdiagnozowana choroba serca, powiedziała jego matka. To dobra rada. Istnieje wiele sposobów na zminimalizowanie szkód ubocznych. Gdybym zabierał coś w podróż, wrzuciłbym to do butelki z wodą, lekko rozbił, zakręcił wieczko. Postawiłbym na niej malutką czarną kropkę markerem i wrzuciłbym ją do bagażnika razem z pozostałymi 10 sztukami. Uncja znika w uncji wody, czyli w 1 łyku. Pusta butelka po wodzie, w której został 1 łyk, nie wzbudziłaby większego zainteresowania, a odparowanie 30 ml wody z 30 g metamfetaminy zajmuje mniej niż 10 minut

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
Solutions
4
Reaction score
1,558
Deals
1
Miałem takiego przyjaciela. Zmarł na atak serca w wieku 36 lat w pokoju hotelowym z igłą prawdopodobnie wystającą z ramienia. Niezdiagnozowana choroba serca, powiedziała jego matka. To dobra rada. Istnieje wiele sposobów na zminimalizowanie szkód ubocznych. Gdybym zabierał coś w podróż, wrzuciłbym to do butelki z wodą, lekko rozbił, zakręcił wieczko. Postawiłbym na niej malutką czarną kropkę markerem i wrzuciłbym ją do bagażnika razem z pozostałymi 10 sztukami. Uncja znika w uncji wody, czyli w 1 łyku. Pusta butelka po wodzie, w której został 1 łyk, nie wzbudziłaby większego zainteresowania, a odparowanie 30 ml wody z 30 g metamfetaminy zajmuje mniej niż 10 minut

sickofit

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
23
O stary, bez jaj, wpadam do dollar general i kupuję sobie kilka balonów wypełnionych helem, jeśli jadę z czymkolwiek przy sobie.
Przywiązujesz cha-chę do balonów i Voila! Bon voyage!

Mam kilka samorodków złota, które wkrótce dodam do tej sekcji dotyczącej transportu.
Zawsze zachowywałem swoje notatki dla siebie.
Ale myślę, że to forum/rynek/społeczność może w końcu być dla mnie miejscem, które będę mógł nazwać domem.
Nie chcę "rzucać pereł między wieprze".

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
Solutions
4
Reaction score
1,558
Deals
1
Widziałem to w jednym z odcinków Gliniarzy. Upewnij się, że wypuścisz je, zanim się zatrzymasz, mogą wystrzelić je z nieba, ponieważ balony nie wznoszą się szczególnie szybko. 100% szans, że zatrzymają cię, jeśli wypuścisz balony przez okno, gdy będą cię zatrzymywać
To znaczy na muszce i idąc tyłem do mnie, a następnie przytrzaśnięty ciałem i skuty kajdankami. Tracisz również narkotyki i nie byłbym zszokowany, gdyby odzyskali te balony. Mogą odczytać twoją tablicę rejestracyjną z satelity, więc nie ma powodu, dla którego nie mogliby po prostu obserwować, gdzie idą i gdzie kończą. Mogłeś po prostu umieścić go między filtrem powietrza a obudową. Nigdy nie widziałem gliniarza przeszukującego pod maską, a gdyby to zrobili, nadal by go tam nie znaleźli ani pod akumulatorem.

mycelium

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
154
Yeah, ANY TIME you get a winner with the pigs, they break the law to bust you.
It should be a game, catch me if you can, and if not, we will try again tomorrow, but you gotta play fair.
They're cheaters, no fun playing with them

escheto830

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
SOCKOFIT NO MAN nie rzuciłeś swoich pereł świniom, czytałem wszystkie twoje posty, śmiejąc się z mojego tyłka przez godzinę, człowieku z niektórych jadalnych, człowieku, sprawiłeś, że moja noc

Daredevil

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
In California , anything less then an ounce of any drug is a misdemeanor, so yeah not likely to matter anymore

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
Solutions
4
Reaction score
1,558
Deals
1
Possession has been decriminalized, but if you are selling it, its still a felony