• Willkommen im Germany Teil des Forums. Denken Sie daran, dass das Posten von Kontakten (Jabber, Telegram, Signal und andere) zu einem permanenten Verbot führen wird! Wenn Sie sich entscheiden, etwas zu kaufen oder zu verkaufen, ohne ein Treuhandkonto zu benutzen und Geld verlieren, können wir Ihnen nicht helfen.

Another City Kā es varu saņemt sūtījumu anonīmi no DE AT?

thecurious

Don't buy from me
Member
Reaction score
9
Kā relatīvi anonīmi saņemt sūtījumu no DE uz AT?
Vai tas ir klajš KYC ar Packstation līdzīgām lietām AT?
Pasta glabātuve ar paroli vai kaut ko tamlīdzīgu...?

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
51
Tas darbojas, diemžēl, izņemot deaddrop, maksāt kādam, lai to saņemtu, vai izmēģināt veiksmi ar dārgu verificēt post.at kontu šeit nedarbojas.

phant0m

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Es varu pārdot jums pārbaudītus post.at kontus, kas izveidoti uz viltus id, ar tiem jūs varat nomest jebkurus sūtījumus anonīmi.

Limonadio

Don't buy from me
New Member
Language
🇩🇪
Reaction score
0
Kāda ir cena? Vai piedāvājums joprojām ir spēkā?

frosties

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
Vai ir kādi atjauninājumi, vai u izdevās to pasūtīt anonīmi?

Moncler

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
20
Deals
26
Nezinu, vai jūs jau esat atradis risinājumu, pretējā gadījumā es ieteiktu "sub-rosa . at". Tur var anonīmi nosūtīt priekšmetus un tur tos ar kodu savākt. (Vīnē un Judenburgā)

Edit: DrGodMan jau bija ieteicis (es tikai tagad redzēju ziņu).

Ar laipniem sveicieniem,
Moncler

frosties

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
No draugiem esmu dzirdējusi, ka dažas pakas nesasniedz sūtījumu saņemšanas staciju, tas ir ļoti dārgi un līdz pasūtījuma saņemšanai paiet aptuveni 1,5 nedēļas...
Bet thx es zinu par šo iespēju.

szabiswitch

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Izmēģiniet DPD vai GLS vai citus kurjerus, vispirms pasūtiet sev kaut ko juridisku piem. Kreklu őr kaut ko, aprunājies ar viņiem savu brāli vai kādu citu, kas gaida paku, bet vēl strādā un palīdz saņemt. Saņemiet kurjeru numuru un runājiet ar viņiem jūs zvanīs viņš/viņa . Tagad pasūtiet viltus vārdu un U pateiks viņiem, kāds vārds un adrese, ko jūs meklējat. Pēc tam, kad saņemat preces, neaizmirstiet dot kurjeram labu prēmiju. :)