- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,556
- Deals
- 1
Es cenšos sagatavot tirgus analīzi par narkotiku melnā tirgus tirdzniecību Amerikas Savienotajās Valstīs. Es varu iegūt zināmu informāciju no valdības grupām un tīmekļa vietnēm, piemēram, aplēses par melnā tirgus darījumu vērtību Amerikas Savienotajās Valstīs un tirgiem, kas ir konfiscēti un vai par kuriem ir ierosinātas krimināllietas, taču tas man sniedz tikai ļoti pamatinformāciju, bet tirgus analīzei ir nepieciešama ļoti specifiska informācija.
Šīs aptaujas laikā neviens netiks rūpīgi pārbaudīts, pamatojoties uz viņa atbildēm vai informāciju, ar kuru viņš izvēlēsies dalīties. Es neveicu atbilžu reģistrēšanu un neklasificēju tās lielākā mērā nekā tas, ko jūs varat redzēt šeit. Es meklēju veidus, kā uzlabot šīs vietnes funkcionalitāti amerikāņiem, un jebkurš progress, kas tiks panākts šā mērķa sasniegšanā, būs izdevīgs ikvienam šajā vietnē. Ja jums ir kāds stāsts, ko pastāstīt, vai pieredze, ar ko dalīties, noteikti jūtieties brīvi. Es gribētu uzzināt;
Vai bijāt apmierināts ar pirkumu?
Vai jums šķita, ka cena bija zema, godīga, dārga?
Kādu tirgus vietni jūs izmantojāt?
Kādas narkotikas iegādājāties?
Kādi, jūsuprāt, ir šķēršļi, lai izmantotu tumšo tīmekli narkotiku pirkšanai un pārdošanai?
Kas jums varētu palīdzēt justies ērtāk, iegādājoties vai pārdodot narkotikas šādā veidā?
Šī aptauja un jebkura informācija vai pieredze, ar kuru vēlaties dalīties, protams, ir anonīma un brīvprātīga. Sākumā es
Šīs aptaujas laikā neviens netiks rūpīgi pārbaudīts, pamatojoties uz viņa atbildēm vai informāciju, ar kuru viņš izvēlēsies dalīties. Es neveicu atbilžu reģistrēšanu un neklasificēju tās lielākā mērā nekā tas, ko jūs varat redzēt šeit. Es meklēju veidus, kā uzlabot šīs vietnes funkcionalitāti amerikāņiem, un jebkurš progress, kas tiks panākts šā mērķa sasniegšanā, būs izdevīgs ikvienam šajā vietnē. Ja jums ir kāds stāsts, ko pastāstīt, vai pieredze, ar ko dalīties, noteikti jūtieties brīvi. Es gribētu uzzināt;
Vai bijāt apmierināts ar pirkumu?
Vai jums šķita, ka cena bija zema, godīga, dārga?
Kādu tirgus vietni jūs izmantojāt?
Kādas narkotikas iegādājāties?
Kādi, jūsuprāt, ir šķēršļi, lai izmantotu tumšo tīmekli narkotiku pirkšanai un pārdošanai?
Kas jums varētu palīdzēt justies ērtāk, iegādājoties vai pārdodot narkotikas šādā veidā?
Šī aptauja un jebkura informācija vai pieredze, ar kuru vēlaties dalīties, protams, ir anonīma un brīvprātīga. Sākumā es