anaboliniai steroidai, hgh, insulinas, peptidai. Taip pat kaip biologiškai nulaužti savo kūną ilgaamžiškumui ir pct.

nucky

Don't buy from me
New Member
Reaction score
17
Ei visi, mano vardas yra Nucky aš buvau ant ir iš pavarų ir visų peds už geresnę dalį dešimtmetį. aš noriu pradėti temą apie ped pasaulį, Šioje temoje aš atsakysiu ir skelbti apie steroidų ciklų, Vyrams ir moterims taip pat bus kalbėti apie tai, kaip likti sveiki, o veikia sunkiųjų ciklų. aš taip pat bus skelbti apie požeminės laboratorijos pradžią. aš taip pat bus kalbėti apie papildų, kurie padės su sveikata ir pažinimo funkcija. Jei kas nors turi klausimų, parašykite man čia. Džiaugiuosi, kad būsiu šiame forume.

nucky

Don't buy from me
New Member
Reaction score
17
@G.Patton, ačiū, kad patiko mano tema. Esu čia naujas, tik noriu pasakyti, kad žmonėms šiame forume ši tema galėtų būti naudinga ne tik sveikatos, bet ir chemijos požiūriu. Šių hormonų gamybos procesas yra įdomus. Bet bet kokiu atveju ill bus skelbti kas savaitę apie hormonus, kaip išlikti sveikas ant jų ir tamsioji pusė jiems lol. Taip pat aš eisiu į tai, kaip teisingai įsteigti požeminę laboratoriją ir geriausias būdas likti nepastebėtam.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,535
Deals
1
Manau, kad būtų įdomu, pirmyn!

nucky

Don't buy from me
New Member
Reaction score
17
Sveiki visi, imu pradėti šią temą su hormonu testoseronu. Dabar yra daug testoserono rūšių, tačiau šiame pranešime kalbėsiu apie testo cipionatą. Šis hormonas buvo sukurtas 1935 m. Jis buvo sukurtas siekiant padidinti testoserono kiekį organizme, kad vyrai taptų stipresni ir jaustųsi jaunatviškesni. Tai tik šiek tiek hormono istorijos, o dabar pereikite prie įdomių dalykų. Testo cipionatas vis dar vartojamas medicinos srityje pakaitinei hormonų terapijai įvairiomis dozėmis: 20 mg, 50 mg, 100 mg per savaitę. Dabar, norint sukurti raumenis kultūrizmo lygmeniu, dozė turi būti 500mg iki 2000mg per savaitę. Naudojant tokias dozes gali pasireikšti šalutinis poveikis. 500mg tai būtų reta, tačiau pastebėsite vandens susilaikymą raumenyse, todėl turėsite pilnesnį išvaizdą. Dabar, kai 1000mg ir daugiau, galite turėti tam tikrą estrogenų šalutinį poveikį, pvz., Gyno. Jos lengvai nustatomos su antiestrogenu. ill eina per antiestrogenus kitame pranešime. šios formos pusinės eliminacijos laikas yra 14 dienų, todėl injekcijos neturi būti tokios dažnos testo cyp privalumai yra jėgos prieaugis ir dydžio prieaugis. Taip pat turėsite didelį lytinio potraukio padidėjimą. gerai, kad tai daro už šį vieną. žinutė man su visais klausimais.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
596
Įdomi tema :) Jūs gavote mano sekimą

Benz88

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
5
labai įdomu :)

Bartholomeus

Don't buy from me
New Member
Reaction score
71

Ar tai geriausia testosterono forma, kurią galima naudoti? Arba kodėl nusprendėte pateikti mums cipionato formą, jei galiu paklausti?
Ar yra koks nors kitas vartojimo būdas, o ne švirkšti jį į organizmą?
Kiek kartų jis švirkščiamas per mėnesį? Ir per kiek laiko reikėtų pamatyti skirtumą?

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
103
Labai noriu sužinoti, ką tai reiškia insulino gamybai ir cukraus kiekio kraujyje valdymui

nucky

Don't buy from me
New Member
Reaction score
17
Sveiki vaikinai, Tiesą sakant, aš tiesiog pasirinkau šį hormoną su šiuo esteriu, nes Cypionate yra vienas iš vienintelių testosterono, kurį skiria gydytojas, kodėl galite paklausti gerai FDA ir biurokratijos. Geriausias tipas, kad būtų sąžiningas, kad priklauso nuo hormonų pakaitinės terapijos testo cipionatas arba testo enantatas būtų geriausias pasirinkimas dėl ilgo pusinės eliminacijos laiko. enantato pusinės eliminacijos laikas yra 4-5 dienos, o cipionato - 8 dienos. Dabar realiam dalykui geriausias raumenų kūrimas greitu tempu būtų sustanonas 20, testo enanthatas arba testo propionatas. testo propionatas yra trumpas esterio 3 dienų pusinės eliminacijos laikas. jums reikia, kad jūsų miligramas būtų 750mg arba 1000mg per savaitę. Dabar dėl insulino ar cukraus kiekio kraujyje valdymo testas neturės įtakos. Tai, kas paveiktų šiuos dalykus, būtų HGH (žmogaus augimo hormonas), IGF (insulino augimo faktorius), taip pat insulinas. Kad iš tikrųjų atsakyčiau į jūsų klausimą, cukraus kiekis kraujyje ir insulinas yra dieta ir veikla, treniruotės arba fizinis aktyvumas.

nucky

Don't buy from me
New Member
Reaction score
17
Ei, vaikinai. Paskelbta nauja tema apie Test Propionate. CHeck it out

PeterKeta

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Sveiki! Įdomūs dalykai. Aš noriu paleisti Sustanon 250mg ciklą kas 5 dieną ir HGH 2.5iu iki 3iu per dieną. Dėl Sustanono turėčiau išlaikyti nuo buvimo ilgiau nei 4months? Aš paleisiu GH 6 mėnesius. Ar turėčiau pratęsti sustanoną, kad jis atitiktų GH ciklo trukmę? Ir kaip PCT, ar reikia dar ko nors, išskyrus nolvadex?