A sebességem égető...

bordello

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Helló, segítségre van szükségem.
Ive készítettem egy tétel sebességet olajból bio etanollal tettem le PH 6,9-re és az ive egyenesen a fagyasztóba 10h-ra. Szerettem volna tesztelni valamit és vettem valamit egy tányéron. Azt akartam, hogy gyorsabban száradjon meg, így én toom egy fényt, és világított a lyuk lemez haha mi volt a hibám. Hagyjam pár órára friss vezetékben, hogy az etanol jobban elpárologjon ?

blockchain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Igen 😂 amíg meg nem szárad

OTC_HomeChemist

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
10
Először is az etanol nem jó választás, mert meglehetősen alacsony gőznyomása miatt a szárítási folyamat meglehetősen lassú lesz. A szokásos kereskedelmi denaturált bioetanol körülbelül 3-4% vizet, valamint néhány denaturálószert is tartalmaz (hogy az etanol ne legyen alkalmas ivásra), és ez általában 1% metil-etil-keton / 2-butánon és néha egy nagyon kis mennyiségű bitrex.

A víz nem igazán jelent problémát, de késlelteti a szárítási folyamatot is, legalábbis amíg teljesen ki nem szárad. A MEK potenciálisan reakcióba léphet az amfetamin bázissal (imin képződés), de mivel víz is jelen van, így amúgy is hidrolizálódna, így itt nincs probléma....

A bitrex viszont nem párolog el, és még kis mennyiségben is a végtermékben maradva megváltoztatja az ízt.

Ettől eltekintve a szárítási folyamatot fel lehet gyorsítani 50 vagy akár 80 Celsius-fokra való melegítéssel anélkül, hogy az amfetamin-szulfát bomlana. Ha 6,9 Ph értékre állítják be, a száraz végtermék nem okozhat erős égető érzést.

blockchain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Jó módja a szárításnak a sütő/hűtőlemez. Csak használjon hőmérsékletmérőt, hogy ne melegítse túl. Az etanol forráspontja 80C, így a 60-80C nagyon gyorsan megszárítja.

bordello

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Ez nem befolyásolja a sebesség minőségét

blockchain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Az amfetamin forráspontja 203C, olvadáspontja pedig 146C, így bármi, ami ez alatt van, nem lesz rá hatással. 60-80C tökéletes, mivel az etanol 80C-on forr. nem befolyásolja a sebesség minőségét, de az etanol percek alatt el fog fogyni.

blockchain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Minden tantárgynak 3 formája van. Szilárd, folyékony és gáznemű. Amint gázzá válik, akkor "törik". az alapvető physiq (bocsánat a Bad english)