Elrontott szakács

Z420505

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
6
Szóval nekem egy cég küldött nemrég egy 5clad készletet, de 5bromopentén helyett fluropentént használtak, és egyébként is gyenge lett, és amikor acetonban lebomlik, az egész csak fehérré válik. Szóval az volt az ideális, hogy rendeljek 5bromot és még több dmf-et és újra főzzem és remélhetőleg jobb lesz a végeredmény. Gondolatok?

William D.

Expert
Reaction score
1,332
Szerintem a probléma valami másban rejlik. A fluorozott változat nem jelenthet problémát.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
356
Őszinte véleményem szerint meglepett, hogy egyáltalán működött, és míg egy terminális fluoratomról ismert, hogy ebben a kontextusban működik, a bromid legalábbis lehet (jó) kilépő csoport, de a fluorid soha nem az, a C-F kötés erőssége miatt. A kettős kötés más körülmények között reaktív, ezért nem lehet a legjobb reakcióhely. Csináljon egy kis tételt 5-Brom-1-penténnel és nézze meg, hogy a termék jobb lesz-e... a fehérré válás az acetonnal való érintkezéskor egyértelműen jelzi, hogy a termék más, de az Ön optimista nézete szerint talán nem teljesnek nevezhetem, ezért hiányzik a "farok", ahogy azt az Ön által leírtak sugallják, és megmagyarázza a hatékonyság nagymértékű csökkenését. Vagy 5-brom-1-pentént vagy 1-brom-5-pentánt kellene használnia a minőség valószínűbb javulásához. Nem vagyok szakértő ezen a pontos területen, de a kémia bizonyos fokig értelmet ad számomra, mivel én is szokatlannak találom, hogy az emberek ilyen visszafordítható módon írják le a preparatív hibáikat. Úgy gondolom, hogy a végén vagy jobb lesz a potencia, mint amilyen, vagy nem lesz jelentős változás eset, amelyben azt javaslom, hogy ne adja el, mivel a probléma messze nem megoldott.

Z420505

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
6
Működött, a tétel az újrafőzés után megfelelő színűvé vált az oldószerben. Emellett nagyon jó hatással volt. Volt egy fehér maradék az alján, de azt fogom mondani, hogy az első főzéssel kapcsolatos kötési probléma volt. Az 5-bromot nem szabad fluropentánnal helyettesíteni. Ez csak gyenge, és hozzon létre egy másik kémiai, hogy mi részt vett.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
356
ha a Fuoridot úgy helyettesítették, ahogyan a Bromidot szánták, akkor megérdemel egy helyet egy tisztességes folyóiratban publikálni róla. Ehelyett a kettős kötés reagált (valószínűleg), ami szintén nagyszerű az Ön számára, és a várható termék nem lehet más, mint az S.A.R. által potens. legyen óvatos a melléktermékekkel azonban (a potensebb nem feltétlenül tisztább vagy biztonságosabb). Egészségedre!

Z420505

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
6
Sok ilyen kínai cég csak úgy küld bármit, a legtöbbjük csak elad anélkül, hogy pontosan tudná, mit is árul. Nézze meg az összetevők listáját, és felfedezett egy hibát a listában a korábbi megrendelések előtt.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
356
Mint az egyik olyan üzlet, amelynek nagy hirdetésén a "szerverhiba fordítása" felirat helyett az üzlet neve angolul szerepel.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
356
Véletlenül viccként kezeltem ezt, amikor valójában nem olyan sok nevetnivaló, ha ismerem egyesek működésének részleteit, mivel hajlamos vagyok arra, hogy ne végezzek vizsgálatokat a szokásos ismert anyagaimon, hacsak valami nem tűnik rossznak számomra.