Fenüülatsetooni (P2P) süntees bensaldehüüdist koos butanooniga Mul on küsimus Keemiline arvutus ja pH langus

Felix34-73

Don't buy from me
New Member
Reaction score
14
p2p chemical
80ml bensaldehüüd 80ml metüületüülketoon
160ml puhas vesi chlorform 64+64
240g naatriumvesinikkarbonaat|240g magneesiumsulfaat
800ml jäääädikhape 104gr 50% vesinikperoksiidi
240gr magneesiumsulfaat
800ml puhast vett 400ml kloroformi
48 g naatriumhüdroksiid 200 ml destilleeritud vett 80 ml kloroformi
240 g magneesiumsulfaati
Kas see keemiline arvutus on õige? palun vastake kiiresti
-----------------------------------------------
Kas ma peaksin vee ja naatriumvesinikkloriidiga alandama pH-d või kasutada ainult naatriumvesinikkloriidi?

Felix34-73

Don't buy from me
New Member
Reaction score
14
pH neutraalse protsessi jaoks kasutan naatriumkarbonaati + kui palju Gr, teen pH eraldussahvris neutraalseks, võin teha karbonaadi ja vee segu otse lahuses ja viia selle pH 7 tasemele.

gmo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
5

View previous replies…

billythekid

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
mis tahes vee kasutamine selles reaktsioonis annab halva saagise ja moodustatud p2p hüdrolüüsub ja on seejärel vastuvõtlik kondensatsioonile p2p / iseendaga, põhjustades madalamat saagist, samuti kasutaksin ma bikarbonaati, see on teatatud, et kiirendada reaktsiooni
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0040403902016295

billythekid

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
rääkimata sellest, et vee lisamine paneb äädikhappe reageerima bikarbonaadiga

TheNut22

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
90
Ma ei saanud Felixi postitusest päris hästi aru. Kui te räägite Baeyer-Willigerist:

Ma kasutan neutraalse lahuse valmistamiseks alati naatriumkarbonaati. Kui ma tõstan pH-d BV-oksüdeerimisel vähem happeliseks ehk neutraalseks, muudab see peräädikhappe või performiinhappe vähem reaktiivseks ja see takistab natuke neid kõrvalreaktsioone, nagu ka ilma välise soojuseta tehes takistab see ka nende tekkimist (mitte 100%). See, mida ma õppisin Rhodium Archives'ist perahappe oksüdatsioonide kohta. Need karbonaadid ei reageeri muidu vähemalt nende kahe perahappega. Kui naatriumkarbonaat reageerib äädikhappe lahusega, siis tekib naatriumatsetaat, mis on ka midagi head või vähemalt mitte midagi halba, mis on seotud oksüdatsioonireaktsiooniga. Ma ei mäleta ..

billythekid

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
te peate esitama rohkem teavet näiteks selle kohta, millist protsessi te kavandate, sest ma võin teile kohe öelda, et kui te lihtsalt kõike kokku segate, siis te ei tee midagi muud kui suurt segadust