Minu kiirus on põletav...

bordello

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Tere, ma vajan abi.
Ive tehtud partii kiirus õli bio etanooli ma panna alla PH 6,9 ja ive panna see otse sügavkülma 10h. Tahtsin midagi testida ja võtsin midagi plaadile. Ma tahtsin seda kiiremini kuivatada, nii et ma toom valgust ja see põles auk plaat haha mis oli minu viga. Kas ma peaksin selle paariks tunniks värskesse juhtmesse jätma, et etanool rohkem aurustuks ?

blockchain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Jah 😂 kuni selle kuivamiseni

OTC_HomeChemist

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
10
Esiteks ei ole etanool hea valik, sest üsna madala aururõhu tõttu on kuivatusprotsess üsna aeglane. Tavaline kaubanduslik denaturiseeritud bioetanool sisaldab ka umbes 3-4% vett, samuti mõningaid denatureerivaid aineid (et muuta etanool joogikõlbmatuks) ja see on tavaliselt 1% metüületüülketooni / 2-butanooni ja mõnikord tõesti väike kogus bitrexi.

Vesi ei ole tegelikult probleemiks, kuid see aeglustab ka kuivamisprotsessi vähemalt kuni täieliku kuivamiseni. MEK võib potentsiaalselt reageerida amfetamiini alusega (imiini moodustumine), kuid kuna seal on ka vesi olemas, siis hüdrolüüsiks see niikuinii, nii et siin pole probleemi...

Bitrex aga ei aurustu ja isegi väikesed kogused, mis jäävad lõpptootesse, muudavad maitset.

Peale selle saab kuivatusprotsessi kiirendada kuumutamisega 50 või isegi 80 kraadini ilma amfetamiinsulfaadi lagunemiseta. Kui pH on reguleeritud 6,9, ei tohiks kuiv lõpptoode tekitada tugevat põletustunnet.

blockchain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Hea viis selle kuivatamiseks on ahju/kuumutusplaat. Lihtsalt kasutage temperatuuri mõõtjat, nii et te ei kuumuta seda üle. Etanooli keemistemperatuur on 80C, nii et 60-80C kuivataks seda väga kiiresti

bordello

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Kas see ei mõjuta kiiruse kvaliteeti

blockchain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Amfetamiini keemistemperatuur on 203C ja sulamistemperatuur on 146C, nii et kõik, mis jääb sellest allapoole, ei mõjuta seda. 60-80C on ideaalne, kuna etanool keeb 80C juures. see ei mõjuta kiiruse kvaliteeti, kuid etanool on minuti jooksul kadunud.

blockchain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Igal teemal on 3 vormi. Tahke, vedel ja gaasiline. Kui see muutub gaasiks, siis see "murdub". selle põhiline physiq (sorry for Bad english)