Αναζήτηση για τη σύνθεση της τιλιδίνης (οπιοειδές)

mel0

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Γεια σας Έχω ερευνήσει πολύ για τα πιο αδύναμα οπιοειδή (τραμαδόλη, κωδεΐνη και κυρίως τιλιδίνη). Το Tilidin είναι ένα οπιοειδές που αναπτύσσεται μόνο στη Γερμανία και την Ελβετία. Βρήκα οδηγίες σύνθεσης για την Τραμαδόλη και ο G.Patton δημοσίευσε μια οδηγία σύνθεσης για την Τραμαδόλη πριν από περίπου μία ώρα. Είμαι πολύ ευγνώμων γι' αυτό. Παρά την έρευνα που έκανα, δεν βρήκα δημόσια οδηγία σύνθεσης για την Tilidin (συμπεριλαμβανομένων των ποσοτήτων των επιμέρους χημικών ουσιών). Εάν κάποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει σε αυτό θα ήμουν πολύ ευγνώμων.
Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Alojz

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
8
Μπορείτε να αναρτήσετε μια συμβολή στην παραγωγή της τιλιδίνης

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
39
Η τιλιδίνη είναι το πλησιέστερο "παρόμοιο" φάρμακο έτοιμο προς χρήση με την οξυκωδόνη (εκτός αν μπορείτε ακόμα να βρείτε υδροκωδόνη χωρίς παρακεταμόλη ή ιβουπροφαίνη αναμεμειγμένη μέσα, ή, τυχερό εύρημα, οξυμορφόνη ;) - ωραία διέγερση, καλή ευφορία, μέτριο παυσίπονο. Καλύτερα από την Ταπενταδόλη, καθώς το high είναι πιο σταθερό και διαρκεί περισσότερο.
Αλλά, δεν έχει την επίδραση "lifestyle" της οξυκωδόνης, και δεν μπορείς πραγματικά να το σνιφάρεις, ούτε να νυχτωθείς από αυτό. Λοιπόν, τεχνικά μπορείτε, αλλά να είστε έτοιμοι να σκοντάψετε, αφού αρχίζει να χτυπάει τους υποδοχείς Kappa ήδη μετά από 300-400mg.

Είπα αυτό, υπήρξε μια προσπάθεια του Iso-Tilidine ως RC, αλλά κατέληξε να μην είναι ενεργό.
Η Nortilidine ήταν ίσως η πιο επιτυχημένη προσπάθεια RC, και νομίζω ότι δεν απαγορεύεται καν στις περισσότερες χώρες; Έκανε μια σύντομη εμφάνιση στη Γερμανία και την Πολωνία, αλλά για περίεργους λόγους, δεν απογειώθηκε ποτέ ή δεν συντέθηκε ξανά για τη σκηνή της αγοράς RC. Ίσως επειδή δεν ήταν αρκετά "διάσημο", ίσως επειδή ακόμη και μια χαμηλότερη Kappa max. Mg σκανδάλη, ίσως λόγω του κόστους παραγωγής του. Δυστυχώς δεν έχω τη συνθετική διαδρομή γι' αυτό, λυπάμαι :]