Πάνω κάτω το κατάλαβα αλλά idk για αυτή τη σελίδα πια νομίζω ότι θα φύγω αφού παρατήρησα μερικά πράγματα η απάντηση μου btw ήταν σούπερ προφανής και εύκολη ....αυτοί οι έξυπνοι άνθρωποι σκέφτονται μόνο σε ακρότητες ....παραβλέπουν το απλό χωρίς να ανησυχούν γιατί η απλότητα δεν συζητιέται ή διδάσκεται . Οι περισσότεροι άνθρωποι αγνοούν το προφανές αλλά υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που είναι διαφορετικά δομημένοι. Όλα γύρισαν πίσω στην σαπωνοποιία . ....... έριξα ολόκληρο το έργο στον αποτεφρωτήρα για 2η φορά σε 20 χρόνια επειδή αγνόησα το προφανές.......o καλά σε άλλα 10 χρόνια ίσως . Butttttt iv είπε αυτό.... η διδαγμένη γνώση είναι μια δύναμη πάνω σε αυτούς που θέλουν να καταστρέψουν την εν λόγω γνώση. Πήρα τις απαντήσεις μου είμαι ευτυχισμένος δεν αξίζει τον κίνδυνο της φυλακής και του χαμένου χρόνου με την οικογένεια. ...απλά έπρεπε να ξεπεράσω τα μυαλά που προσέλαβε η κυβέρνηση για να αποδείξει ότι εμείς οι άνθρωποι εξακολουθούμε να ελέγχουμε τα πράγματα αν επιβάλλουμε ένα απλούστερο τρόπο ζωής υπομένοντας την ήπια δυσφορία του να κάνουμε χωρίς τα μη απαραίτητα σκουπίδια τότε ουσιαστικά σκάβουμε ένα τούνελ κάτω από όλο το σύστημα που οδηγεί στην κατάρρευση . Αν δεν μπορείτε να πείτε χημική βιβλιογραφία, μελέτες, έρευνες και βλέποντας ακριβώς πόσα είναι καλυμμένα τώρα και ή εντελώς παραλείπεται έχει κάπως με πήρε από την έκπληξη cuz πολλά έχουν αλλάξει σε όλους τους τομείς της ζωής από την τελευταία φορά....10 χρόνια πριν, όταν ο κόσμος ήταν αυτό το βαρετό και πόσο controlrole έχουν τώρα γαμημένο τρελό η dea είναι σε όλα τώρα όπου δεν είναι διασκέδαση και δεν αξίζει τον κόπο όλα αυτά λόγω της τεχνολογίας και αδύναμο μυαλό ηλίθιοι κώλοι που δεν μπορούν να καταναλώνουν μεγάλες ενώσεις χωρίς να χρειάζεται να λάβει εμετό δόσεις που τρέχουν χείλη..... lol και απλά για να προσθέσω στην κωμωδία της απάντησής μου litteraly ήταν το ίδιο με μια πολύ πολύ παλιά διαδικασία παρασκευής σαπουνιού il end my rant by saying il step down from my "soap box" and end with fuck all the governments none of them speak for there own people any more and were a slave to there very creation that we built for them .....the end . Ναι κάποια είναι κώδικας κάποια είναι προφανή κάποια δεν είναι και είμαι νηφάλιος lmao εμείς οι απλοί άνθρωποι δεν είμαστε σε καλά νερά φίλε μου .... ψάξε στις πατέντες του Google και pubchem στο secion "related compounds" αυτών των βιοσυνθετικών χημικών που παράγονται από τα γενετικά τροποποιημένα βακτήρια μου....η n-ισοπροπυλοβενζυλαμίνη έχει πατέντες και ενώσεις από διάφορους οργανισμούς για το ότι είναι μικροκρύσταλλος μπλα μπλα μπλα αλλά μπορεί να ενθυλακώσει πράγματα όπως τα vax και υπάρχει κυριολεκτικά ένας γαμημένος ασθενής και εντελώς write up για το ότι είναι ένα βιώσιμο μέσο μεταφοράς hiv και μόλυνσης ενός ξενιστή . Και είναι παντού που βλέπω γιατί από 10 χρόνια πριν η σαβούρα του έχει την ίδια γεύση, μυρίζει το ίδιο, είναι όλα τα ίδια.
Αρχίζω να ανησυχώ όλο και περισσότερο ότι κάτι μεγάλο έρχεται .... όλοι να είστε ασφαλείς και να είστε καλά