Moje rychlost hoří...

bordello

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Dobrý den, potřebuji pomoc.
Udělal jsem dávku speedu z oleje s bio etanolem, který jsem dal do PH 6,9 a dal jsem ho rovnou do mrazáku na 10 hodin. Chtěl jsem něco vyzkoušet a vzal jsem něco na talíř. Chtěl jsem to rychleji vysušit tak jsem si rozsvítil a rozsvítilo se to na desce s dírou haha, což byla moje chyba. Mám to nechat v čerstvém vedení několik hodin aby se etanol více odpařil ?

OTC_HomeChemist

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
10
Především etanol není dobrou volbou, protože kvůli poměrně nízkému tlaku par bude proces sušení dost pomalý. Obvyklý komerční denaturovaný bioethanol bude také obsahovat asi 3-4 % vody a také nějaké denaturační činidlo (aby nebyl ethanol vhodný k pití) a to bude obvykle 1 % methyl ethyl ketonu/ 2-butanonu a někdy opravdu nepatrné množství bitrexu.

Voda ve skutečnosti nevadí, ale také zdržuje proces sušení, přinejmenším do úplného vyschnutí. MEK může potenciálně reagovat s amfetaminovou bází (vznik iminu), ale protože je přítomna i voda, stejně by došlo k její hydrolyzaci, takže zde není problém...

Bitrex se však neodpaří a i malé množství ponechané v konečném produktu změní chuť.

Kromě toho lze proces sušení urychlit zahřátím na 50 nebo dokonce 80 stupňů Celsia, aniž by došlo k rozkladu sulfátu amfetaminu. Pokud se upraví na Ph 6,9, neměl by suchý konečný produkt vyvolávat silný pocit pálení.

blockchain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Dobrým způsobem sušení je sušárna/tepelná deska. Jen použijte měřič teploty, abyste ji nepřehřáli. Teplota varu etanolu je 80C, takže 60-80C by ho vysušilo velmi rychle.

bordello

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Nemá to vliv na kvalitu rychlosti

blockchain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Bod varu amfetaminu je 203C a bod tání 146C, takže cokoli pod touto hodnotou ho neovlivní. 60-80C je ideální, protože etanol vře při 80C. neovlivní to Kvalitu rychlosti, ale etanol bude pryč během několika minut.

blockchain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Každý předmět má 3 formy. Pevnou, kapalnou a plynnou. Jakmile se změní na plyn, "rozbije se". jeho základní fyzika (omlouvám se za špatnou angličtinu).