• Vitajte v slovenskej časti fóra. Pamätajte, že publikácia kontaktov (Jabber, Telegram, Signal a ďalšie) spôsobí trvalý zákaz! Ak sa rozhodnete kupovať alebo predávať bez použitia väzby a strate peniaze, nebudeme vám môcť pomôcť.

Event Průzkum místního trhu s léčivy - Pomoc

BennyBlanco

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
21
Deals
62
Zdravim chcel som prispiet do komunity ze by som napisal nieco malo o Slovensku a o tom ako to tu funguje. Potreboval by som vsak pomoc s niektorymi otazkami.
Ak niekto vie poradit pomoct budem rad.

2.1 Sestavení seznamu místních online prodejců a návštěvnost jejich webových stránek

2.2 Oblíbená tržiště ve vaší zemi a analýza jejich stránek/návštěvnosti:

4. Souhrnný seznam tematických a blízkých tematických webových stránek/telegrafických skupin nebo kanálů/komunit v Discordu či jiných sociálních sítí pokrývajících novinky související s užíváním drog a obchodem s drogami ve vaší zemi

Ladas

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Dobrý den, mohli byste mi poradit, jak to udělat

BennyBlanco

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
21
Deals
62
Ako na co ? Co myslis?

BennyBlanco

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
21
Deals
62
Nerozumím tomu, proč se ptáte zde, protože se jedná o otázku zcela mimo rámec tohoto příspěvku. Ale odepsal jsem vám v soukromé zprávě.

filipian67

Don't buy from me
Resident
Language
🇸🇰
Reaction score
7
Pokud chcete být analytikem pro bbg, musíte o tom něco vědět, ne se jen zaregistrovat a pak to za vás uděláme my .....

BennyBlanco

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
21
Deals
62
Ty jebko. A opytat sa nemozem?

filipian67

Don't buy from me
Resident
Language
🇸🇰
Reaction score
7
Když se ucházíte o práci, ptáte se také ostatních lidí, jak to máte udělat ?

Umíte něco jiného než urážky ?

P.S. A o vaší serióznosti by se také dalo diskutovat..... Nejdřív mi napíšeš, že něco chceš a pak děláš mrtvého brouka.....

BennyBlanco

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
21
Deals
62
Zřejmě tomu nerozumíte, takže se vám to pokusím vysvětlit. Nejedná se o práci, která by měla za úkol udělat něco pro tuto komunitu. Nikdo na světě neví všechno, takže je normální a přirozené zeptat se, jestli někdo může pomoci. Já jsem nedokázal úplně zpracovat 3 otázky, protože se nevyznám ve všech slovenských stránkách atd. a položil jsem jen 3 otázky, takže jsem nechtěl, aby to někdo dělal všechno za mě. šlo o to, že kdo chce pomoci, ať pomůže, kdo nechce pomoci, ať nepomáhá. V jiných "národních" skupinách se můžete setkat s naprosto podobnými otázkami postavenými přesně podle této "Ankety". O mé serióznosti není pochyb. Každopádně se tu rozhodně nechci hádat, protože je to trapné a neseriózní a omlouvám se vám za svou přehnanou reakci, uznávám. Ale pokud máte nějaký problém nebo mi přesto chcete něco sdělit, napište mi prosím soukromou zprávu.

5SecRule

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13
I remember reading articles a couple months back about being able to buy 3mmc in ice cream shops, then I looked for groups on telegram in Slovakia to see if it would be possible to get some..... no effect