Reklama pro prodejce?

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
324
Jak děláte reklamu a získáváte klienty? Nikdo vám nedůvěřuje, pokud lidé nemají úspěšné zakázky. I pak, pokud jste měli jen několik zákazníků, se nezdá, že by to stačilo k získání pozornosti. Jak se vám prostě daří prosadit své jméno? Není moc míst, kde by se dalo inzerovat.

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
932
Nejdříve je třeba představit svou nabídku na trhu, a abyste přilákali zákazníky, můžete rozdávat vzorky zdarma - to bude nejlepší reklama na výrobek a vaše služby.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
324
Dobře, děkuji za radu!

Memfisto77

Don't buy from me
Member
Reaction score
3
Je třeba vytvořit ukázkovou akci s kvalitním materiálem a pak jim poslat všechny střihové zakázky, levnou kvalitu a neutratit mnoho času a peněz, abyste udělali dobrý stealth. To je vše.
Aha, přidejte do každého titulu něco jako AAA\+++, ČISTÁ 99,9% třešňová pasta s vlastní tajnou formulí A-Oil.

hermano

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
56
Záleží na tom, jakými částkami se zabýváte, jaký je váš příjem a kolik jste připraveni utratit za reklamu.
Reklamy v tomto oboru jsou všechno.
Pokud jste začátečník, začněte od tohoto fóra, udělejte více vzorků zdarma, požádejte o rewiews.
Udělejte více fotografií zboží, s nápisy, kontrolami kvality.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
Solutions
4
Reaction score
1,540
Deals
1
Co chcete prodat? Lidé se mě denně ptají na doporučení, takže chcete být na tomto seznamu. Pokud je to něco5, s čím si nezahrávám, vytvořím pro příjemce vzorků dotazník, abych se ujistil, že dostanete důkladné recenze.
Příjemce vzorků vybírejte pečlivě, musí to být obyvatelé, ale měli by mít s daným lékem zkušenosti. Existuje pár recenzí a člověk říká: "Tenhle kokain je úžasný! Je to poprvé v životě, co jsem ho bral!".
To je zbytečná recenze. Je povinné, že dostávám přednostní zacházení se vzorky zdarma, protože jsem mod (opravdu), ale budu s vámi spolupracovat, abyste mi usnadnili zaplacení poštovného, nebo si je často prostě koupím. V případě potřeby provedu chemickou analýzu a koupím testovací soupravy. Mám po ruce fent testy a benzo testy a pár širokých reagencií.