предупреждение за сигурност. ОТВОРЕН КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ (АНДРОИД)

amphmnamii

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
39
Приложение за Android от Google play с име openKEYCHAIN: Eazy PGP От издателя Hardware Security SDK, имат един риск за сигурността (риск), който е свързан с клавиатурата на Google. В приложението имате функция, която ви позволява да криптирате текст в полето.
Когато започнете да пишете, се показва клавиатурата на Google и потребителят започва да пише. когато потребителят направи това, използваните думи се съхраняват в паметта за подобряване на предложенията. И така. Голяма част от приложенията имат достъп до паметта. Така че, ако сте по-голяма мишена, по този начин можете да отидете в затвора🥲

Има и други неща, с които използваме клавиатурата на Google 🥲

Така че защо да не използвате друга клавиатура, например Hackers Keyboard von Klaus Wiedner?

Има ли по-добра клавиатура, която ще "нашата общност" да ни предпази? Ако сте експерт по телекомуникации, напишете, моля 👇

Attachments

• JFGlqrjofB.png
    JFGlqrjofB.png
    57.6 KB · Views: 212

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
321
Благодаря за споделянето на този

Balthazar

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
21
You can simply log out of your Google account on the keyboard, delete the archives and disable the collection of information on the keyboard, and activate incognito mode on the keyboard.

amphmnamii

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
39
Anyway, it is still better to not use google products. But your solution is also solution.