Търсене за синтез на тилидин (опиоид)

mel0

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Здравейте Проучих много за по-слабите опиоиди (трамадол, кодеин и особено тилидин). Тилидин е опиоид, който се прилага само в Германия и Швейцария. Намерих инструкции за синтез на трамадол, а G.Patton публикува инструкция за синтез на трамадол преди около един час. Много съм му благодарен за това. Въпреки проучванията, които направих, не намерих публична инструкция за синтез на Tilidin (включително количествата на отделните химикали). Ако някой може да ми помогне с това, ще съм му много благодарен.
Благодаря ви, че прочетохте.

Alojz

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
8
Можете ли да публикувате принос към производството на тилидин

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
39
Тилидинът е най-близкото "подобно" лекарство, готово за употреба, до оксикодона (освен ако все още не можете да намерите хидрокодон без примесен вътре парацетамол или ибупрофен, или, за късмет, оксиморфон ;) - хубава стимулация, добра еуфория, средно болкоуспокояващо. По-добър от тапентадола, тъй като опиянението е по-стабилно и трае по-дълго.
Но му липсва "лайфстайл" ефектът на оксикодона и не можеш да го смъркаш, нито да кимнеш от него. Е, технически можеш, но бъди готов да се спънеш, тъй като започва да удря Капа рецепторите още след 300-400 mg.

Казано е, че е имало опит за Iso-Tilidine като RC, но в крайна сметка не е бил активен.
Nortilidine е може би най-успешният опит за RC, и мисля, че дори не е забранен в повечето страни? Той се появи за кратко в Германия и Полша, но по странни причини така и не се наложи или не беше синтезиран отново за пазарната сцена на RC. Може би защото не е достатъчно "известен", може би защото дори е с по-ниска Kappa max. Mg спусък, може би заради производствените му разходи. За съжаление не разполагам с маршрута на синтеза за него, съжалявам :]