Превод от английски в английски

prockey1

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Съжалявам, ако това е в грешния раздел

Интересувам се дали някой има успех в Австралия с прекурсори от Китай, има няколко продавачи, които се подвизават тук, а също и уебсайтове в ясната мрежа, които продават прекурсори от всякакъв вид
има ли някой опит с такива продавачи, те изглеждат законни, но знаете кога нещо е прекалено хубаво, за да е истина.....

всякакви прозрения са оценени

prockey1

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Не мисля, че сте разбрали поста ми.
Питах дали някой е поръчвал прекурсори в Австралия от продавачите в този форум и в даркнета като цяло с успех. Има няколко, които управляват уебсайтовете си в ясната мрежа, които рекламират предварителни курсори с доставка по целия свят

zoom

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0

prockey1

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
По-конкретно Сара, WendyDreamer и marywin

някой да е купувал от тях преди?

Precursor-supplier

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
76
Deals
33
Уведомете ме, ако имате нужда от мен
Мога да предоставя химикали за научни изследвания
За Австралия

maloo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
6
Мога да потвърдя, че можете успешно да осигурите продукти на aus от Китай. Не знам обаче за надеждността на тези конкретни доставчици. Те просто запечатват с ваксина и восък нещата преди изпращане. неописани опаковки и т.н. Какво търсихте?

Constantylious777

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
120
Deals
126
Повечето хора, които разказват, че продават прекурсори на АУС с успех, са измамници - те просто вземат пари изпращат продукта и ако той бъде взет от митницата, ще кажат FUCK YOU, защото знаят, че няма да съобщите на никого - за тях може да се разкаже само в такъв форум, но кой ще отиде в съда да каже, че е поръчал варели с лайна?

Наздраве, брато