Имам нужда някой да ме научи как да приготвя мефедрон с обикновени химикали и лесен начин (безопасен начин)?

alwaysalpha

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Здравейте, не знам нищо за химията, но искам да науча и ще се радвам, ако гейовете тук ме научат на най-лесния начин за приготвяне на мефедрон?

• Like
Reactions: Noe

AgamemnonFromTroy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
70
Синтезът на 4mmc от 2-бромо-4-метил-пропиофенон е доста лесен за начинаещи и прост и съм почти сигурен, че можете да намерите всичко необходимо на BBmarket.

alwaysalpha

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Можете ли да дадете рецептата стъпка по стъпка?

AgamemnonFromTroy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
70
Сигурно е, че с ХерХабер разработваме метод, който дава високи, постоянни добиви. Смятаме, че това заслужава самостоятелна тема и ще я публикуваме в раздела за метакатинони.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
Solutions
4
Reaction score
1,556
Deals
1
Е, не можете да използвате обикновени химикали за реактиви. Има естествени източници за прекурсори, но след това те трябва да преминат през няколко реакции, преди да се превърнат в преки прекурсори. 4mmc е лесен синтез от 2b4mp, но не е лесно да започнеш от неща, които можеш лесно да получиш.
Истината е, че няма много неща, които да отговарят на вашите критерии. Хлороформ. Меткатинон от псевдоефедрин чрез калиев пермангенат.

alwaysalpha

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Благодаря как мога да направя метантинон от псевдоефедрин?

alwaysalpha

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Можете ли да ми дадете рецептата на м кат с псевдоефедрин и калиев пермангенат?

Anarchy Labz

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
87
At that point just make meth from pseudoephedrine, methcathinone may be easier but the effects arent worth it.

PersonVPN

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
56
Прочетете темите за металите!
Гледайте видеото!!!
Всичко е тук!!!
Но, разбира се, не и без подводни камъни!
Всички тези материали от форума са нищо без лична практическа работа! И собственото ви желание да се учите и РАЗВИВАТЕ!
Необходими са постоянство и Опит! , Това се развива чрез многобройни повторения на един и същ процес!

Или се пригответе да платите 300-500 долара за онлайн обучение.
Лично аз не бих го направил дори и за по-голяма сума!
Просто защото, докато ви обучавам, бих могъл да синтезирам повече от един килограм от веществотоһттр://..... А това е поне 4000-5000, ако се продава на едро..
И това е само цената на метаните! Опиатите и опиоидите са многократно по-скъпи...
С уважение: P.VPN

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
Solutions
4
Reaction score
1,556
Deals
1
Причината, поради която караме хората да правят собствени проучвания, е, че ако не сте работили усилено, за да получите знания, не оценявате нивото на опасност, пред което сте изправени. Ако някой вземе парите ви за платена консултация, той е длъжен да поддържа личната ви безопасност и носи отговорност, ако изгори къщата ви. Технически това никога няма да влезе в сила, защото вземането на нечии пари за урок по химия на наркотиците обикновено се нарича заговор за производство на контролирано вещество. Все пак двама души могат да се изпокарат на тема теоретична химия. Вие четете синтезите, ако ви трябват още, питайте и ние ще ви дадем още. Ако имаш въпроси, ще ти отговорим, но първо трябва да прочетеш материала, поне.

zetvasa9

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
3
Hello comrade, I want to tell you that all the methods described here do not give a normal result until you yourself find bumps on your forehead, you will receive a maximum of 30% yield. No one tells how to cook it correctly. But alas, I spoiled about 50 kg of Bk-4, bought false methods for $ 5,000 and we were deceived by giving a false method. Until this morning, I got yellow, then blue, then real crystals, but I found a way and now even without cleaning I got flour. I repeat, this product was not washed with a drop of solvent. And it was acidified with pure hydrochloric acid, I agree of course that it contains impurities, but what is the result)

Attachments

• AfyCZKESr3.png
    AfyCZKESr3.png
    964.7 KB · Views: 63