Помощ за извличане от mhrb със сол vin tek

soup

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Искам да опитам сол вин тек за първи път, но не ми е ясно какво е предназначението на солта и къде се намира, ако някой може да помогне да се обясни, че ще бъде страхотно $_$thank

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
Solutions
4
Reaction score
1,533
Deals
1
Без справочник никой не знае какво е това. При наличието на толкова много лесни доказани методи, използващи лесни за набавяне химикали и имащи добри добиви, не мога да си представя защо бихте рискували с не-метод, с който вероятно някой ви мами

mycelium

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
152
Трябваше да го потърся. По принцип това е киселинно-основна екстракция, но те правят киселина, след което добавят сол към филтрата преди базирането.

Чувекът не казва в своя тек, но МОЖЕ би това прави водата още по-малко склонна да задържа свободната основа, което улеснява извличането ѝ в нафтата. Но не знам дали е така, а и работи толкова добре и без добавяне на сол.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
Solutions
4
Reaction score
1,533
Deals
1
Без справочник никой не знае какво е това. При наличието на толкова много лесни доказани методи, използващи лесни за набавяне химикали и имащи добри добиви, не мога да си представя защо бихте рискували с не-метод, с който вероятно някой ви мами

mycelium

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
152
О, аз мога да извличам демстери насън, толкова е лесно, че и аз не бях чувал за това, просто съобщих на ОП дали за какво според мен използват солта.

soup

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
беше, но след като прегледах това, което казвате, съм съгласен, че наистина няма смисъл да се използва сол съжалявам за объркването, че съм нов в това и благодаря за
щастливи пътувания 🙏🙏

Anarchy Labz

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
85
Солта предотвратява образуването на емулсии в процеса на екстракция, добре е да я използвате, но не е задължително.

mycelium

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
152
Dank you!!!