Амфетаминов сулфат и хидрохлорид (HCL) от A-OIL Amina Amph. Помогнете, моля, момчета

xzzcwisjmz1

Don't buy from me
New Member
Language
🇵🇱
Reaction score
3
Здравейте, имам няколко въпроса относно амфетамините, по-конкретно:
а) амфетамин сулфат б) амфетамин хидрохлорид

Тъй като имаме нов доставчик на амини, бихме искали да създадем възможно най-добрия/най-чистия краен продукт (сулфат, хидрохлорид).

Тук, във форума, намерих много начини за получаване на сулфат от амин (а-масло), но не знам кой от тях е най-добрият:

Получаване на сулфат:
1. Какъв разтворител е най-добре да се използва и в какво количество по отношение на 1 л амин (а-масло).
2. най-доброто PH за сулфат е? 6-7? 7? 6?
3. Метод за получаване на? Изсипете разтворителя в амина, разбъркайте и след това добавете сярна киселина? Или може би някакъв друг начин, намерих много, напр. смесване на киселина с разтворител и постепенното ѝ добавяне към амина.

Приготвяне на хидрохлорид:

Тук за съжаление нямам никаква информация за получаването. Нищо за PH, процедурата за създаване от амина, сушенето и т.н.

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
157
Здравейте, тази тема е обсъждана многократно в този форум и в раздела за амфетамини има много статии и публикации за това как да процедирате с вашето А-ОЙЛ, за да направите последващия му сулфат. Все пак ще помогна. Разтворете вашето масло в съотношение 1:1 в ацетон и пригответе в друг съд смес от 98-99% сярна киселина с ацетон в съотношение 1:10. След като приготвите това, бавно капвайте разредената сярна киселина капка по капка в разреденото масло при непрекъснато разбъркване. Проверявайте рН до ph6 и щом достигнете ph6, спрете да добавяте още киселина. Така ще получите готовия продукт, филтрирайте го и го оставете да изсъхне на стайна температура, докато стане напълно ронлив. (Ако по време на добавянето на киселината забележите, че продуктът ви е много плътен, можете да добавите още студен ацетон, за да получите по-добре филтрируема маса.)

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
206
Стандартната техника за приготвяне на разтвор на свободната основа в алкохол и добавяне на разтвор на сярна киселина в алкохол към този разтвор (не забравяйте да охладите сместа, когато приготвяте този разтвор). В ацетон е невъзможно да се неутрализира свободната основа на амина със сярна киселина, тъй като ацетонът реагира на самокондензация в доходите на сярна киселина и дава много примеси.
Не се получава хидрохлорид, той е твърде хигроскопичен.
Оптимално е до 6 ph да се получи порциониран прах, като постепенно се довежда ph до около 7, продуктът се филтрира. Задължително изплакнете праха върху филтъра с малко количество алкохол, за да се отмият остатъците от свободната основа от праха, след което филтрираният разтвор се довежда постепенно до ph 6 и също се филтрира. По този начин ще намалите риска от падане на ph под 6.

Melv99

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13
Hydrochloride is not to hydroscopic if done correct and stable. Surprised how much this gets regurgitated. Acetone and Alcohol cannot be used if going for hcl parcip.

NieDoswiadczony

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
2
hello from what you wrote if I understood correctly you add ethyl alcohol or IPA and sulfuric acid to the amine and from that you get A-oil

jerry302@

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
What is the pH level of amphetamine HCl solution? The one I prepared is showing a pink color on the pH paper. How can I correct it? I added a NaOH solution (100 ml), but it still shows a pink color on the pH paper. Can someone tell me how to bring its pH to a normal level?"
"One is a photo of DCM, and the other is a liquid of HCl amphetamine salt."

Attachments

• L6HtkgXV1r.jpg
    L6HtkgXV1r.jpg
    3.8 MB · Views: 9
  • NB8SjPQhlT.mp4
    2.4 MB · Views: 0